VOĽBA DESTINÁCIE

TOP PONUKA

Neboli nájdené žiadne záznamy.

Recepty

Scalopina toscana
Bravčovú panenku nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a opekáme z každej strany 5 minút na rozpálenom oleji. Potom panenku polejeme bielym vínom...
Pesto alla Siciliana
Listy bazalky umyjeme a osušíme, vložíme ich do mixéra, potom pridáme 3 strúčiky cesnaku, veľa petržlenovej vňate, kvalitný olivový olej, lyžičku s...
Penne ai Fungi di Sardegna
Cestoviny dáme variť podľa tradičnej prípravy do vriacej osolenej vody, medzitým hríbiky osmažíme na olivovom oleji , olejom, cesnakom a koreníme, ...
Melanzana alla parmigiana di Marche
Umyjeme baklažány,nakrájame podľa zvyku, osolíme, neháme ich odstáť, vysušíme ich a začneme vysmážať. Medzitým si nakrájame paradjky na kocky tiež...
Canelloni
Jemne pomleté maso na masle krátko opražte. Zložte zo sporáka a pridajte žemlu, ktorú ste predtým navlhčili mliekom, ďalej postrúhaný syr a vajcia....
Spaghetti Italiani
Drobne nakrájanú slaninu do sklovita vyškvaríme, pridáme zeleninu a dusíme, až sa voda odparí. Pridáme olúpané nakrájané paradajky, soľ alebo pre...
Spaghetti Carbonara
Špagety uvarte podľa návodu na obale. Nakrájajte cibuľu na drobné kocky a slaninu na tenké plátky. V hlbokej panvici si nechajte rozpustiť maslo a ...
Proscuitto di Parma con melone / Parmská šunka s melónom
Melón rozpolíme a lyžicou odstránime jadrá. Potom ho nakrájame na štvrťky alebo mesiačiky Najlepšie bude predjedlo vyzerať ak si vyberieme nejaký ...
Coniglio alla italiana / zajac alla italiana
Očistený, umytý, osušený a odblanený chrbát a stehná zajaca sa nakrájajú na kusy (kus z chrbta a stehna) s hmotnosťou 237 g na porciu, posypú rozdr...
Pečený losos - Salmone alla Italiana
 Lososa dôkladne pokvapkajte citrónovou šťavou, brušnú dutinu potrite postrúhaným cesnakom.Na chrbte mu urobte zárezy, do ktorých vložte na koliesk...
Spaghetti alio , oglio e peperoncino
    Na panvici zohrejeme olivový olej, pridáme na plátky nasekaný cesnak a krátko na to čili papričku. Osolíme a mierne okoreníme, stiahneme ...
Bruschetta s paradajkami a parmezánom
1. Bagetu nakrájame na 2 cm široké plátky, opečieme ich po oboch stranách na suchej panvici dozlatova 2. Paradajky zbavíme jadierok, pokrájame, pr...
Rukolový šalát so sušenými paradajkami a parmezánom
1. Paradajky nakrájame na tenké plátky a na papieri na pečenie sušíme v rúre 120 minút pri 110°C. 2. Medzitým očistíme a necháme odkvapkať rukolu....
Brokolicový krém
1. Mlieko a smotanu uvedieme do varu, okoreníme, vložíme brokolicu a  ponorným mixérom rozmixujeme do krému spolu s cesnakom. 2. Povaríme 2 minúty...
Gnocchi s hubovou omáčkou
1. Zemiakové gnocchi uvartíme v osolenej vode. 2. Pripravíme si šampióny, očistíme ich, nakrájame na plátky a s nakrájanou cibuľou podusíme na roz...
Gnocchi so smotanovou rukolou
1. Zemiakové gnocchi pripravíme v osolenej vode podľa návodu. 2. Do teflónovej panvice vložíme umytú rukolu a na masle ju krátko podusíme, pridáme...
Lasagne
príprava:  - z múky, masla a štipky soli spravíme na panvici zápražku, ktorú pridáme do teplého mlieka a privedieme do varu - cibuľu a mäso opraž...
Kurací steak s mozarellou a paradajkami
1. Umyté a osušené kuracie prsia osolíme, okoreníme, opečieme na rozpálenom ohni po oboch stranách. 2. Na prsia položíme nakrájanú mozzarellu s pl...
Baklažán na parmský spôsob
1. Baklažány nakrájame na kolieska, posolíme a necháme odkvapkať. Jednotlivé plátky baklažánov obalíme v múke a opražíme na rozpálenom oleji do zla...
Panna cotta s malinami
1. Smotanu privedieme do varu. Pridáme k nej sušenú želatinu a cukor. Zmes premiešame a nalejeme do pripravených pohárov. 2. Maliny necháme rozmra...
1 2 >>