Spaghetti alio , oglio e peperoncino
POTREBUJEME:
500 g špaghiet
4 PL
čili papričky
4 strúčiky
cesnak
soľ
korenie čierne mleté
parmezán
vňať petržlenová
''
Na panvici zohrejeme olivový olej, pridáme na plátky nasekaný cesnak a krátko na to čili papričku. Osolíme a mierne okoreníme, stiahneme z ohňa a pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Uvarené špagety pridáme k oleju, premiešame a posypeme parmezánom. Do olejamôžeme pridať čerstvé bylinky alebo paradajky.
NÁŠ TIP: Tieto špagety sú síce veľmi jednoduchým, ale aj mimoriadne chutným jedlom. Kombinácia cesnaku a čili im dodá ,,šmrnc", ktorý ešte možno podčiarknuť trochou nastrúhaného čerstvého zázvoru.
PREČO PRÁVE S NAMI
- Sme na slovenskom trhu od roku 1991
- Slovensko-Taliansky team
- Vynikajúca znalosť Talianskeho prostredia
- Serioznosť
- Profesionalita
- Individuálny a ľudský prístup ku každému
- Tisícky spokojných zákazníkov, z ktorých sa postupne stali aj priatelia