VOĽBA DESTINÁCIE

TOP PONUKA

Neboli nájdené žiadne záznamy.

Lasagne


bešamel:
0,9 l mlieka
50 g múky
50 g masla
štipka soli

ragú:
150 g hovädzieho mäsa
150 g bravčového mäsa
80 g pretlaku
cibuľa
4 naberačky vývaru
1 pohár červeného vína
soľ
mletá červená paprika

lasagne
príprava: 
- z múky, masla a štipky soli spravíme na panvici zápražku, ktorú pridáme do teplého mlieka a privedieme do varu
- cibuľu a mäso opražíme, pridáme víno, pretlak, vývar a varíme bez prikrytia 40 minút na malom ohni
- do zapekacej misy dáme na dno bešamel a 4 lyžice ragú, na to dáme lasagne, preložíme 4-5 vrstiev, posypeme parmezánom a necháme zapiecť