Pesto alla Siciliana
Sicílská bazalková omáčka
(Taliansky názov znie: Pesto alla siciliana). 10 listov bazalky, 3 strúčiky cesnaku, 3 lyžice posekanej petržlenovej vňate, 1,5 dl dobrého olivového oleja, lyžičku soli, 2 lyžice parmezánu, 3 väčšie zrelé rajčiny, štipku mletého bieleho korenia.
Listy bazalky umyjeme a osušíme, vložíme ich do mixéra, potom pridáme 3 strúčiky cesnaku, veľa petržlenovej vňate, kvalitný olivový olej, lyžičku soli a všetko, pomalšou rýchlosťou, rozmixujeme. Potom pridáme 2 lyžice postrúhaného parmezánu a mixujeme pokým nevznikne vláčny krém. Nakoniec pridáme 3 pokrájané väčšie, dobre zrelé rajčitny a ešte mixujeme. Podľa chuti môžeme pridať aj štipku mletého bieleho korenia. Podávame na krátke cestoviny
PREČO PRÁVE S NAMI
- Sme na slovenskom trhu od roku 1991
- Slovensko-Taliansky team
- Vynikajúca znalosť Talianskeho prostredia
- Serioznosť
- Profesionalita
- Individuálny a ľudský prístup ku každému
- Tisícky spokojných zákazníkov, z ktorých sa postupne stali aj priatelia