Pečený losos - Salmone alla Italiana
Potrebujeme:
losos
1 veľká cibuľa
3 paradajky
citrónová šťava
5 strúčikov cesnaku
1 kg zemiakov
rascu
korenie štyroch farieb
soľ
Lososa dôkladne pokvapkajte citrónovou šťavou, brušnú dutinu potrite postrúhaným cesnakom.Na chrbte mu urobte zárezy, do ktorých vložte na kolieska pokrájanú cibuľu a paradajku, zvyšnou vyložte brušnú dutinu.
Posypte mletým korením štyroch farieb, osoľte a uložte na pekáč na na kolieska nakrájané posolené zemiaky posypané celou rascou. Upečte do mäkkka, asi za 35 – 40 minút. Podávajte s chladeným bielym vínom.
Posypte mletým korením štyroch farieb, osoľte a uložte na pekáč na na kolieska nakrájané posolené zemiaky posypané celou rascou. Upečte do mäkkka, asi za 35 – 40 minút. Podávajte s chladeným bielym vínom.
PREČO PRÁVE S NAMI
- Sme na slovenskom trhu od roku 1991
- Slovensko-Taliansky team
- Vynikajúca znalosť Talianskeho prostredia
- Serioznosť
- Profesionalita
- Individuálny a ľudský prístup ku každému
- Tisícky spokojných zákazníkov, z ktorých sa postupne stali aj priatelia